Nyheter

VI SÖKER KVALITETSCHEF

Tänker du som vi –  ”MAKES THINGS EASIER” ?


KVALITETSCHEF med förbättringsarbete i fokus

Vår nuvarande Kvalitetschef tar steget vidare till rollen som Platschef och vi söker därför en ny kollega.

Visionen för AGES som koncern är att vara en ledande aktör inom utvalda kundsegment genom en tydlig fokusering på kundnytta, utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga lösningar. Under de senaste åren har omfattande investeringar genomförts, framför allt gällande automatiserad produktionsutrustning. Detta har resulterat i effektiva, flexibla och moderna tillverkningsenheter. 

I rollen som Kvalitetschef hos oss har du ett strategiskt fokus mot effektiv kvalitetssäkring där du leder ett team på fyra medarbetare som inom sina respektive specialistområden är självgående. Du har fullt personalansvar och arbetar aktivt för att teamet och individerna får möjlighet att utvecklas vidare.

Det är du som i första hand står i nära kontakt med våra kunder, arbetar proaktivt i syfte att bibehålla och utveckla framgångsrika relationer. Du ansvarar för vårt verksamhetssystem och ser till att vi uppfyller kraven i de olika standarderna IATF16949, ISO14001 och ISO3834-2.

En annan viktig del av dina insatser som vi värderar mycket högt riktas mot förbättringsprojekt där du är den drivande och samordnande länken i våra mötesforum internt. Du initierar, fördelar och kontinuerligt följer upp detta arbete. Du har vår platschef som stöd tillsammans med övriga nyckelfunktioner på företaget och sitter med i ledningsgruppen.

Vi arbetar i affärssystemet Monitor som tillsammans med Officepaketet blir ett viktigt IT-stöd för dig i ditt arbete. Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få stora möjligheter att påverka tjänstens långsiktiga karaktär.

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från kvalitetsarbete inom tillverkande industrin. Har du arbetat mot fordonskunder och med VDA är det en stor fördel.  Du bör gilla ett högre tempo där aktiviteter mot förbättringsarbete finns med som en naturlig del. Vi uppskattar dina kunskaper och ditt intresse för optimering av processer och flöden.  Du har en coachande och kommunikativ approach som stödjer och motiverar andra att känna ett naturligt engagemang. Du bygger och utvecklar långsiktiga relationer med en problemlösande inställning.

Intresserad? Ta chansen att bli en viktig faktor i AGES Hörles utveckling. Kanske arbetar du idag på ett företag som kvalitetstekniker och vill ta nästa steg i din utveckling i en växande koncern med stor potential för individuell utveckling? Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar AGES Hörle med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel: 0725-49 03 00. Välkommen med din ansökan viawww.finnvedensaljkraft.se, senast den 31 oktober.


AGES HÖRLE AB

AGES HÖRLE AB